Newsletter

1. Conditii generale

Accesarea, folosirea si cumpararea de produse si servicii de pe site-ul www.ceasuri-outlet.ro, implica obligatoriu acceptarea termenilor si a conditiilor ce urmează a fi explicit exprimate mai jos, precum si cele precizate in sectiunea "GARANTIE", parte integranta a acestei sectiuni.

2. Utilizarea informatiilor

Accesarea site-ului www. ceasuri-outlet.ro , folosirea informatiilor prezentate de catre acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse si servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate www. ceasuri-outlet.ro se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte la primirea notificarilor din partea ceasuri-outlet.ro , in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Ceasuri-Outlet.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www. ceasuri-outlet.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fără acordul scris al ceasuri-outlet.ro, sub incidența Legii nr.8/1996 și a Art.42 din Legea 161/2003.

Pe site-ul www.ceasuri-outlet.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.

Ceasuri-Outlet.ro nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru eventuale probleme survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului si a parolei sale.

Ceasuri-Outlet.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

3. Categorii de utilizatori

Vizitatori:

a). Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de comanda marfurile existente pe site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate persoanelor autentificate.

b). Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare personale si/sau ale societatilor in interesul carora activeaza si in urma inscrierii in baza de date a www. ceasuri-outlet.ro, pot face comenzi pentru produsele existente, pot participa la concursuri si au posibilitatea de a introduce mesaje in sectiunile dedicate.

Prin folosirea site-ului www. ceasuri-outlet.ro cumparatorii/clientii/vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitătile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, acestia inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www. ceasuri-outlet.ro sau detinatorilor legali ai acestuia, in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.ceasuri-outlet.ro va permite sa identifice utilizatorii serviciilor sale , sa contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, sa ofere periodic informări despre oferta comerciala, despre functiile noi ale acestuia, despre promotii si campanii promotionale, despre oferte de sarbatori ca si orice alte noutăti legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii inregistrati sau nu, au la dispozitie gratuit optiunea de dezabonare accesand link-ul din newsletter destinat dezabonarii.

Inregistrarea unui utilizator persoană fizica in site-ul www. ceasuri-outlet.ro se face dupa acordul scris al ceasuri-outlet.ro si presupune acordul explicit si neechivoc privind inregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de catre ceasuri-outlet.ro , in conditiile stipulate de Legea 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si a Legii 506/2004.

Conform acestora, aveti dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugam să ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

4. Calitatea serviciilor

Obligatiile www.ceasuri-outlet.ro se rezuma la administrarea site-ului, la pastrarea unui nivel de informare cat mai corect si la livrarea in conditiile legii a produselor prezentate pe site. Informatiile prezentate pe site sunt actualizate periodic dar exista posibilitatea aparitiei unor erori de sistem sau de functionare a site-ului, independente de vointa noastra si pentru care nu ne asumam raspunderea .

Ceasuri-Outlet.ro promoveaza servicii de calitate menite de a satisface exigentele rezonabile ale clientilor.

Serviciile firmelor de curierat rapid, precum si cele bancare sunt servicii adaugate serviciilor firmei noastre , iar pentru calitatea acestora nu putem fi făcuti raspunzatori . Mesajele venite din partea dvs. privind calitatea acestor servicii sunt binevenite avand menirea imbunatatirii acestora.

Prevederile referitoare la calitatea serviciilor sunt completat de modalitatile de acordare a garantiei si conditiile de retur precizate in sectiunea "Garantie" din prezentul site.

Ceasuri-Outlet.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea de produse si la inaintarea unor actiuni in justitie sau reclamatii catre autorităti, pentru urmatoarele categorii de clienti si/sau vizitatori :

- clienti care au comandat produse, au confirmat livrarea dar au refuzat nejustificat receptionarea produselor ;

- clientii care prin actiunea lor aduc prejudicii de imagine sau morale www.ceasuri-outlet.ro ;

- clientii si/sau vizitatori care folosesc cuvinte triviale, au un limbaj neadecvat, folosesc injurii la adresa site-ului ;

- clientii si/sau vizitatorii care folosesc abuziv site-ul www.ceasuri-outlet.ro pentru trimiterea de mesaje tip SPAM sau mesaje triviale/injurii la adresa unor institutii sau persoane fizice ;

- clienti si/sau vizitatori care folosesc abuziv facilitatile site-ului sau reproduc partial sau integral continutul acestuia, fara acordul proprietarului sau administratorului site-ului;

- clienti si/sau vizitatori care incearca sau desfasoara activitati de copiere a datelor interne ale site-ului www. ceasuri-outlet.ro si a bazei de date ;

Orice reclamatie va putea fi trimisa pe adresa reclamatii@ceasuri-outlet.ro mentionata in sectiunea Contact , ceasuri-outlet.ro oferind raspuns la fiecare din solicitările dvs.

5. Litigii

Prin folosirea site-ului www.ceasuri-outlet.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus.

Orice disputa de orice fel care ar putea să apara intre utilizator si societatea noastra sau partenerii nostrii se va rezolva pe cale amiabila in termen de 20 zile lucratoare. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat de instanta de judecata romana.

6. Dispozitii finale

Ceasuri-outlet.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www. ceasuri-outlet.ro , a structurii acestuia, a continutului acestuia, a informatiilor cuprinse in acesta , inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara o notificare prealabila.

Preturile sunt actualizate periodic functie de evolutia pietei valutare si de conditiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizari sunt efectuate fara vre-o notificare prealabila.

In sprijinul informării corecte ale clientilor/vizitatorilor, www. ceasuri-outlet.ro poate contine link-uri (trimiteri) catre alte site-uri a caror functionalitate si valabilitate nu o putem verifica continuu si pentru care ceasuri-outlet.ro nu isi asuma nici o raspundere.

Prezentele prevederi sunt completate de cele prevazute la sectiunea "GARANTIE" (meniu principal) si care sunt parte integranta din sectiunea "TERMENI ȘI CONDITII".

Acceptarea termenilor si conditiilor prevazute in sectiunea "TERMENI ȘI CONDITII" la achizitionarea unui produs din site-ul www.ceasuri-outlet.ro presupune acordul explicit dat al cumparatorului asupra acestor prevederi, inclusiv a celor din sectiunea "GARANTIE" si consimte ca a luat această decizie dupa citirea completa a acestor prevederi.