Newsletter

Timp de livrare

Toate comenzile plasate pe site vor fi livrate in aceeasi zi, sau in urmatoarea zi lucratoare in cazul in care comanda a fost efectuata dupa ora 15:00. Modelele ce nu se afla in stoc propriu si au afisate mesajul "Disponibil la comanda (7 zile)", sunt aduse saptamanal din Germania comanda acestora fiind procesata in fiecare zi de luni. Acestea ajung la dumneavoastra dupa cel mult 7-8 zile incepand de la acea data.

Important

In momentul livrarii va rugam sa verificati faptul ca ambalajul in care sunt transportate produsele este sigilat.

Deschideti coletul si verificati integritatea produselor.

In cazuri speciale Ceasuri Outlet are dreptul de a modifica termenul de livrare anuntandu-va despre aceasta. In cazul in care nu veti fi gasit la termenul stabilit pentru livrare firma de curierat va pastra bunurile comandate inca 1 - 3 zile incercand contactarea dvs. pentru a finaliza livrarea. In cazul in care nu veti fi gasit comanda se va anula.

La primul colet neridicat ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin ramburs – ci doar cu plata in avans pe card.


Conditii de returnare

Clientii Ceasuri-Outlet.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ceasuri-outlet.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou ( zgariate, lovite, lipsa componentelor active si/sau pasive) sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Daca doriti mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


Costuri de livrare

Posta Romana:14 lei
Star Curier: 16lei
Fan Courier:20 lei
 

*Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 300 lei livrarea este gratuita.
*Comenzile achitate in avans vor beneficia de transport gratuit prin posta romana, iar pretul prin curier va fi de 13 lei.